Sections

photo.jpg
Bitcoin er å få mainstream aksept og det er en fint grunn det er tilfelle. Lei av statlige fiscal uansvarlighet og nonstop utskrift av valuta å løse økonomiske problemer, mennesker er å snu til en butikk av verdi som ikke gjelder devaluere ikke og direkte kontroll over noen nasjon.
Regnskapsåret ansvarlighet og økonomisk ansvar har havnet under mikroskopet, mer nylig som sentralbanker, økonomi eksperter og styrende organer har gjort alt de kunne for å holde opp illusjonen av dagens økonomiske struktur. Folk er ikke dum skjønt. De ser hva som skjer og hvor det er økende uroen i valutamarkedet. Tvunget devaluering og svekke tilliten har åpnet døren for et paradigmeskifte i valuta og hvordan verden transacts virksomhet.
I en svært kort periode, har Bitcoin og andre digitale valutaer fått utbredt adopsjon og generert en markedet cap i milliardklassen. Nå overfor valutaen en av sine største utfordringer, adopsjon av mainstream-forbrukerne.
Dette er et nytt konsept og en ny idé, og de er ikke alltid lett. Få folk til å bruke en ny betalingsmåte krever endring og forbundet smerte som går langs med den. Noen ganger krever revolusjon smerte låne pengerog offer. Men folk velge smertefulle banen fordi de er lei av fortalt hvordan bruke pengene sine.
Hvis du er en fan av Bitcoin og endre, hva er noen av måtene du lette aksept av Bitcoin? Først og viktigst, må det være en måte å tjene Bitcoin og en måte å tilbringe Bitcoin. Tjener det er en grunn å skrive mange artikler for senere lesing. Hvordan og hvor du bruker Bitcoin, men blir enklere hverdag. Det er tusenvis av forhandlere over hele verden som nå aksepterer Bitcoin og de finnes i katalogen låne penger nettsteder. Disse virksomhetene godta Bitcoin for sine produkter.
Bedre katalogen nettsteder tilbyr oppføringer ikke bare basert på geografi men flott katalogtjenestene separate fysiske fra Internett og en Premier Bitcoin katalog kan du skrive inn gratis låne pengerrubrikkannonser for deg å selge dine egne produkter og tjenester i et sentralt lager. Tjenester rundt Bitcoin blir mer tilgjengelig og noen tjenesteleverandører står hode og skuldre over de andre når det gjelder hva de kan gjøre for deg. Hvis du vil finne et sted å bruke din Bitcoin, bare gå låne pengertil nærmeste Bitcoin katalogen og du finner dem der.
Leter du etter mappen Premier Bitcoin kjøpmann? Besøk http://whotakescoin.com. Dette er hvor du vil finne tusenvis av kjøpmenn og vokser hver dag som for tiden tar Bitcoin og andre digitale mynt som betaling for produkter og tjenester. Vi er bare Bitcoin katalogen som gir deg en rubrikkannonser seksjon slik du kan selge varene for mynt eller kontanter.
Send anonymously or enter name
Please retype the anti-spam code "2848"
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one